15 september 2018 | 9:00 - 12:30 uur

NGF Competitie

De NGF Competitie blijft jaar in jaar uit ongekend populair en groeit nog steeds gestaag. Daar zijn wij heel blij mee. Maar om de competitie in de toekomst gezond en aantrekkelijk te houden, moeten wij voorkomen dat er knelpunten ontstaan.

Deelname bedraagt € 10,- per persoon. Dit is inclusief toegang tot het KLM Open op de zaterdag. Exclusief parkeren nabij The Dutch, te bestellen via klmopen.nl.

Om deze eventuele knelpunten in een vroeg stadium te onderkennen, zijn er in mei van dit jaar brainstormsessies georganiseerd waaraan 55 clubs deelnamen. De resultaten en mogelijke oplossingen zijn in juli op Prise d'Eau - tijdens de ING Private Banking Golfweek - besproken.

Wij nodigen alle competitiecoördinatoren van harte uit voor deze bijeenkomst op 16 september in Evenementenhal in Gorinchem (nabij golfbaan The Dutch). Tijdens deze bijeenkomst zullen wij de definitieve oplossingen aan u presenteren voor de twee volgende punten:

  • De samenvoeging van de Dames 36-holes Standaard en Reserve Afdeling.
  • Het invoeren van een teamelement in nagenoeg de gehele 18-holes competitie.

U kunt uw bezoek aan deze bijeenkomst combineren met een bezoek aan het KLM Open. Dit kunt u aangeven in het inschrijfformulier. Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u zich ook afmelden voor deze bijeenkomst (button onder aanmelden).

Programma

09:00 Ontvangst met koffie en thee
09:30 Aanvang bijeenkomst
12:30 Einde bijeenkomst
12:30 Bezoek aan het KLM Open (op eigen gelegenheid)
Evenementenhal Gorinchem

Gorinchem (ZH)

› Routebeschrijving

Abe Jan ter Beek

Competitiecoördinator NGF

030-2426377

abejan.terbeek@ngf.nl

Hoofdsponsor van het Nederlandse golf