15 september 2018 | 9:00 - 11:00 uur

Bijeenkomst NGF Competitie

Competitie spelen blijft populair. Om de groeiende vraag naar deelname te beantwoorden en de aantrekkelijkheid van de sport te vergroten, blijft de NGF Competitie in ontwikkeling. Vorig jaar heeft de NGF hiervoor sessies gehouden en oplossingen besproken tijdens de KLM Open bijeenkomst.

Dit jaar evalueren wij de ontwikkelingen en zullen waar mogelijk met verbeteringen komen. Tevens zoeken wij verder naar groei van de competitie met een passend aanbod.

Wij nodigen alle competitiecoördinatoren van harte uit voor deze bijeenkomst op 15 september in de Evenementenhal te Gorinchem (nabij golfbaan The Dutch).

Na afloop van de bijeenkomst kunt u uiteraard een bezoek brengen aan het KLM Open. Dit kunt u aangeven in het inschrijfformulier. Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u zich ook afmelden voor deze bijeenkomst (klik op 'ik ben helaas verhinderd').

Deelname bedraagt € 10,- per persoon. Dit is inclusief toegang tot het KLM Open op de zaterdag. Exclusief parkeren nabij The Dutch, te bestellen via klmopen.nl.

Programma

09:00 Ontvangst met koffie en thee
09:30 Aanvang bijeenkomst
11:00 Einde bijeenkomst en gelegenheid tot bezoeken KLM Open
Evenementenhal Gorinchem

Gorinchem (ZH)

› Routebeschrijving

Abe Jan ter Beek

Competitiecoördinator NGF

030-2426377

abejan.terbeek@ngf.nl

Hoofdsponsor van het Nederlandse golf