16 september 2017 | 09:30 - 13:00 uur

Najaarsoverleg Clubs & Banen (inschrijving gesloten)

We nodigen u van harte uit voor het Najaarsoverleg met NGF-clubs en golfbanen op zaterdag 16 september. Tijdens het Najaarsoverleg zullen de volgende onderwerpen besproken worden:

Agenda

  • NGF-statuten en huishoudelijk reglement. Dit onderwerp is reeds meerdere malen besproken. De op- en aanmerkingen van het zomeroverleg (7 juli jl.) op Prise d'Eau zijn verwerkt. Voorafgaand aan de ALV eind november is dit min of meer de laatste mogelijk om het NGF-bestuur van commentaar te voorzien.

  • Enige jaren geleden is afgesproken dat clubs vanaf 1 januari 2019 geen handicapregistratie meer via de Stichting Golfsport kunnen aanbieden. Op dit moment zijn ruim 17.000 golfers op deze manier geregistreerd. Wij gaan graag met u in gesprek of de toen gemaakte afspraak nog steeds breed gedragen wordt en zo ja wat de clubs moeten doen om deze golfers bij henzelf onder te brengen.

  • Jeugdgolf. Zowel in de breedte- als in de topsport zijn grotere aantallen jeugdspelers nodig dan Nederland nu heeft. Als benchmark zijn cijfers over aantallen jeugdspelers en hun niveau opgevraagd van Zweden, Spanje, Denemarken en Italië. Deze zullen gepresenteerd worden en aan de hand daarvan gaan wij graag met u in gesprek of wij naast Golf RAAK! nog meer programma's willen starten om jeugd naar de golfbaan te krijgen.

Aansluitend op het overleg kunt u gebruik maken van een lunch. U kunt tevens uw bezoek aan deze bijeenkomst combineren met een bezoek aan het KLM Open. Dit kunt u aangeven in het inschrijfformulier. Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u zich ook afmelden voor deze bijeenkomst (button onder aanmelden).


Deelname bedraagt € 20,- per persoon. Dit is inclusief toegang tot het KLM Open op de zaterdagmiddag, deelname aan de bijeenkomst en lunch. Exclusief het parkeren nabij The Dutch, parkeerkaart te bestellen via klmopen.nl.

Programma

09:30 Ontvangst
10:00 Aanvang bijeenkomst
12:00 Einde bijeenkomst
12:00 Lunch
13:00 Bezoek aan het KLM Open (op eigen gelegenheid)
Evenementenhal Gorinchem

Gorinchem (ZH)

› Routebeschrijving

Jeroen Stevens

Directeur

030-2426379

jeroen.stevens@ngf.nl

Hoofdsponsor van het Nederlandse golf